Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν να έχουν μακριά μαλλιά, επειδή μπορούν να κάνουν σχεδόν κάθε χτένισμα που τους αρέσει. Από το πιο απλό, μέχρι το πιο περίπλοκο. Ωστόσο, εάν έχετε κουραστεί να κάνετε το ίδιο βαρετό χτένισμα κάθε φορά, εδώ είναι μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε: 

Οι περισσότερες γυναίκες, έχουν δοκιμάσει διάφορα στυλ για χτενίσματα σε μακριά μαλλιά. Έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα σεσουάρ μαλλιών, όπως πιστολάκια και ισιωτικά, ώστε να τις βοηθήσουν να φορμάρουν τα μαλλιά τους, μόνες τους στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιο κομμωτήριο ή ινστιτούτο, κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα όμορφο κούρεμα για τα μαλλιά σας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι, τα ίσια, με μπούκλες ή κυματιστά.


 Τα μακριά σγουρά χτενίσματα είναι η καλύτερη επιλογή, κάθε φορά που θέλετε να πάτε κάπου και να εντυπωσιάσετε. Χρειάζονται πολύ συντήρηση, αφού τα μαλλιά σε αυτή την περίπτωση, τείνουν να γίνονται ξηρά και κατσαρά. Διάφορα αξεσουάρ μαλλιών και καρφίτσες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να στολίσετε τα σγουρά μαλλιά σας. Αν οι μπούκλες είναι μεγάλες, τότε δεν μπορείτε εύκολα να τα κάνετε ίσια. Τα μακριά χτενισμένα ίσια μαλλιά πάλι, μπορεί να κάνουν το βλέμμα μιας γυναίκας ιδιαίτερα ελκυστικό, μοντέρνο και κομψό.  Μια άλλη επιλογή για χτένισμα σε μακριά μαλλιά είναι η αλογοουρά, που έχει πολλές παραλλαγές.

  Οι άνδρες έχουν επίσης μια σειρά από επιλογές στα χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Μερικά από τα πιο γνωστά χτενίσματα για τους άνδρες είναι τα σγουρά και τα ίσια, όπως και στις γυναίκες. Ακόμα και σήμερα οι άνδρες, κάνουν στα μαλλιά τους μπούκλες.  

Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα μακριά μαλλιά είναι ότι καλύτερο για να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να αλλάξετε χτενίσματα. Ο πρώτος κανόνας είναι να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε διατηρήσει υγιές και χωρίς ψαλίδα. 

Πολλοί κομμωτές, μπορεί να σας προσφέρουν ιδέες για το πώς να χτενίζετε τα μαλλιά σας για ένα συγκεκριμένο γεγονός ή ακόμη και στην καθημερινότητά σας. Μια ιδέα, η οποία είναι τόσο κομψή και πρακτική, είναι η αλογοουρά (όπως ανέφερα παραπάνω). Είναι κάτι απλό και μπορείτε επίσης να την κάνετε στο σπίτι. Αποκαλύπτει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και τραβάει πίσω τα μαλλιά σας, μόνο να τα αφήνετε να κρέμονται πίσω στην πλάτη, όμορφα και περιποιημένα.

Εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά:  

1. Μακριά αλογοουρά 


2. Κότσος 


  3. Κοτσίδα (στα πλάγια)


 4. Κομψός κότσος 



5. Τα μισά μαλλιά επάνω 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS-HAhAWunTLd8i6kmgC3xkMplQB7Kyu1ZYv2PamV1fZvWADC2vEqcnD447HoRDn95ZbYTIYir7kz-U_TzPDHLn0o52T4DJLxucJCZ9z7wS3_YQJFa9HP3Qi1cnfMtIkF25CmI0FIs2lGS/s640/0628-ashley-greene-half-up_bd+%232.jpg

Read more at http://dimiwise.blogspot.com/2013/06/blog-post_3869.html#7fXe0RQsrmso5QPr.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.