Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

7 καλοκαιρινά χτενίσματα



Το καλοκαίρι όλες πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας κότσους, πλεξούδες, αλογοουρές. Ανάλαφρα, εύκολα, μοντέρνα και κυρίως μας βοηθάνε τις μέρες που έχει ζέστη. 
Δείτε παρακάτω τα 7 χτενίσματα για φέτος το καλοκαίρι που κυριαρχούν.


1. Στέμμα με πλεξίδες 
Απλά κάντε 2 3 πλεξούδες τα μαλλιά σας και γυρίστε τες γύρω από το κεφάλι σας και στερεώστε με τσιμπιδάκια.


2. Γυριστός κότσος
Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά ένα κότσο, μετά γυρίστε τα προς τα μέσα και στριφογυρίστε τις άκρες γύρω από τον κότσο. Στερεώστε πολύ καλά με τσιμπιδάκια.


3. Bun ή κότσος μπαλαρίνας
Δείτε εδώ πως να κάνετε αυτό το χτένισμα 

4. Χαμηλός κότσος
Πολύ απλό και σικάτο. Κάντε ένα κότσο χαμηλά στο πίσω μέρος δεν χρειάζεται να είναι τέλειος απλά στερεώστε τούφες τούφες με τσιμπιδάκια. Στην συνέχεια κάντε μερικές μικρές πλεξούδες και περάστε τες γύρω από τον κότσο. 


5. Αλογοουρά με γαλλική πλεξούδα
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη. Τα δυο πλαϊνά κάντε δυο πλεξούδες, μετά πιάστε όλα τα μαλλιά μια ψηλή αλογοουρά και γυρίστε τις άκρες από τις πλεξούδες γύρω από την βάση της αλογοουράς για καλύτερο κράτημα.  


6. topknot με γαλλική πλεξούδα
 Γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και κάντε μια πλεξούδα από το τέλος του κεφαλιού. Στην συνέχεια, πιάστε τα μαλλιά σας ένα κότσο και στερεώστε με τσιμπιδάκια.


7.  Στριφτός κότσος
Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας δοκιμάστε αυτό το κότσο. Κάντε μια χωρίστρα στο πλάι, πάρτε από τις δυο μεριές τα μαλλιά σας και ξεκινήστε να τα στριφογυρίζετε. Ενώστε τα πίσω και στερεώστε με τσιμπιδάκια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.