Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Κάντε το χτένισμα σας να κρατήσει μια εβδομάδα
Πραγματικά μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές συμβουλές. Πρόκειται για απλά βήματα και tips περιποίησης που θα σας κάνουν να διατηρήσετε το χτένισμα που κάνατε στο κομμωτήριο σχεδόν ανέπαφο.
Καταρχήν θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική με τον καθαρισμό του προσώπου σας, έτσι ώστε να μην βρέξετε καθόλου τα μαλλιά σας. Για να το πετύχετε αυτό, φορέστε μια φαρδιά κορδέλα ακριβώς εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά ή ένα φουλάρι, και όταν μπαίνετε στο ντους, φροντίστε να φοράτε το πλαστικό σκουφάκι του μπάνιου σας, έτσι ώστε η υγρασία να μην χαλάσει το χτένισμα σας.

Επίσης, όταν χτενίζεστε μην χρησιμοποιείτε χτένα αλλά βούρτσα και αυτό διότι η χτένα μπορεί να χαλάσει το χτένισμα, ενώ η βούρτσα θα το φρεσκάρει. Αν ωστόσο θελήσετε να χρησιμοποιήσετε και το πιστολάκι σε συνδυασμό με τη βούρτσα ισιώματος για να τα φρεσκάρετε ακόμα περισσότερο, δώστε έμφαση στο μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του κεφαλιού σας, προσθέτοντας του όγκο και λάμψη.
Όταν πάτε για ύπνο, φροντίστε να πιάσετε τα μαλλιά σας χαλαρά με ένα κλαμεράκι ή ένα πολύ χαλαρό κοκαλάκι.
Τέλος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε κάποια προϊόντα που απορροφούν τη λιπαρότητα, αφού ως γνωστόν οι πολλές μέρες χωρίς λούσιμο, οδηγούν στην δημιουργία μεγάλου όγκου σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής και προκαλείται η λιπαρότητα. Επομένως, μην ξεχνάτε να βάζετε σε στεγνά μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στη ρίζα τους, αυτά τα ειδικά προϊόντα που απομακρύνουν το σμήγμα και κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν φρέσκα και υγιή.

Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2013/07/kante-xtenisma-na-kratisei-evdomada/#ixzz2cKwALLNu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.