Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

4 Tips Για Να Κρατήσει Το Μανικιούρ Σας!

Από την αγαπημένη nail expert των stars, Jin Soo Choi..

Αν επιμελείστε μόνες σας το μανικιούρ σας, αυτές οι συμβουλές της διάσημης μανικιουρίστ για το πώς η ίδια "προστατεύει" τα νύχια από το ξεφλούδισμα, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

1. Αφαιρέστε τέλεια το βερνίκι σας και στη συνέχεια ρίξτε οινόπνευμα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και περάστε τα νύχια σας ώστε να απομακρύνετε τα φυσικά ελαια που υπάρχουν πάνω τους.

2. Απλώστε basecoat σε όλη την επιφάνεια των νυχιών αλλά και κάτω από την ακρη τους- με αυτό τον τρόπο το βερνίκι μένει σταθερό για περισσότερο χρόνο3. Απλώστε το χρώμα μέχρι το επωνύχιο- δεν πειράζει αν ξεφύγει στην επιδερμίδα σας, μπορείτε να το διορθώσετε στη συνέχεια. Αν το κάνετε αυτό, είναι λιγότερο πιθανό να ξεφλουδίσει το βερνίκι σας σε αυτό το σημείο.

4. Μην βιάζεστε να στεγνώσουν. Αφού απλώσετε το topcoat, αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν φυσικά για 30 με 45 λεπτά. Αν χρησιμοποιείτε τις ειδικές σταγόνες που κάνουν το βερνίκι να στεγνώνει πιο γρήγορα, χρησιμοποιείστε τις μετά από 15 λεπτά. Αν είναι απαραίτητο να γράφετε στον υπολογιστή σας ενώ στεγνώνουν τα νύχια σας, φροντίστε να το κάνετε με την άκρη των δαχτύλων σας- έτσι έχετε λιγότερες πιθανότητες να χαλάσει το αποτέλεσμα. 

.kamikaze
http://planitisafroditi.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.